"This Is It" a incasat 200 de milioane de dolari pe plan international

de Iulia Anghel, 13 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Bine primit de critica de specialitate, pelicula care i-a costat pe cei de la Sony 60 de milioane de dolari, a incasat 61 de milioane in America de Nord si peste 140 de milioane de dolari in intreaga lume, anunta Mediafax.

Daca este sa se faca un clasament al tarilor in care "This Is It" a avut cel mai mare succes, putem aminti pe primul loc Statele Unite si Canada, fiind
urmate de Japonia (27,2 milioane de dolari),  Marea Britanie (14,3 milioane de dolari), Germania (12,1 milioane de dolari), Franta (12,1 milioane de dolari) si Australia (7,2 milioane de dolari).

In Romania, pana pe 8 noiembrie, documentarul a avut incasari de 1.692.930 de lei, fiind vizionat de 66.294 de spectatori.

Regizat de Kenny Ortega, ultimul coregraf si consilier artistic al lui Michael Jackson, documentarul "This Is It" ofera fanilor o "reconstituire" a concertului pe care "regele muzicii pop" ar fi urmat sa il sustina la Londra, intr-o serie de 50 de reprezentatii considerata drept turneul de adio al megastarului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod