Thievery Corporation promite sa zguduie Sala Palatului

Facebook Twitter Comenteaza
Thievery Corporation promite sa zguduie Sala Palatului

Thievery Corporation va concerta pentru prima data in Romania pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Celebri pentru concertele live pline de energie, "alchimistii trip-hop-ului" promit publicului roman un show "cutremurator": de doua ori mai mult sub-bass decat intr-un concert obisnuit.

Desfasurarea de forte pentru pentru acest eveniment se anunta a fi una impresionanta: trupa a solicitat un sistem audio special, capabil sa acopere o gama larga de frecvente joase. Specificat in mod expres in lista de cerinte tehnice, dublarea numarului de subwoofers este o caracteristica a concertelor Thievery Corporation.

Refuzand inca de la debut incadrarea intr-un anumit tipar, nucleul Thievery Corporation - Rob Garza si Eric Hilton - a preferat sa-si redefineasca si sa-si reinventeze permanent stilul, adaugand filonului trip-hop elemente de muzica baziliana, jamaicana si indiana.
Vor avea inserturi de downtempo, chillout, dub, reggae, lounge, acid jazz si bossa nova, alaturi de Rob, Eric si inca 13 muzicieni de nationalitati diferite, atat solisiti vocali, cat si virtuozi ai
instrumentelor traditionale indiene si sud-americane - sitar, bongo, requinto, quinto, conga, tumbadora.

Biletele pentru acest spectacol sunt diponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 60, 85, 110 si 140 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod