The Ting Tings canta la B'Estfest

2 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
The Ting Tings canta la B'Estfest

The Ting Tings este primul nume confirmat in programul celei de-a treia zi de B'Estfest (4 iulie). Revelatia anului 2008 se alatura celor de la The Killers ("Ziua Zero"), Manowar (Aftershock), Motorhead, Moby (2 iulie) si Franz Ferdinand (3 iulie) pe afisul de anul acesta al B'Estfest. Festivalul, ajuns la a treia editie, se va desfasura in perioada 1-5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

"We Started Nothing", albumul de debut al celor de la The Ting Tings s-a pozitionat inca de la lansare pe primul loc in toprile din Marea Britanie, materialul inregistrand vanzari de peste 1 milion de unitati in lumea intreaga.
Trupa a luat fiinta in 2007, in Salford, cand Katie White si Jules De Martino au decis sa puna bazele unui duo. Primul single al trupei, "That's Not My Name" a ajuns hit, transformand The Ting Tings intr-una dintre cele mai in voga trupe de pe scena muzicii electro-pop din Marea Britanie.

In 2008, componentii trupei au fost recompensati cu premiul pentru cel mai bun videoclip din Marea Britanie la premiile MTV Music Video Awards, precum si premiile Best Festival Pop Act, Best Newcomer si Anthem of the Summer (pentru "That's Not My Name") la gala Festival Awards.


Pe 4 iulie, The Ting Tings vor concerta pe scena B'Estfest, noi nume din programul festivalului urmand a fi confirmate in perioada urmatoare. Biletele pentru "Ziua Zero", cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod