The Pixels isi lanseaza albumul de debut

Facebook Twitter Comenteaza
The Pixels isi lanseaza albumul de debut

The Pixels si La Strada Music organizeaza miercuri, 28 mai, in clubul B52, un concert de lansare al albumului de debut "Fire Exit", produs de La Strada Music si distribuit de A&A Records/Warner Music Licence.

Cei trei "pixeli", Catalin Rulea - voce/ chitara, Alexandru Buzea - tobe/ backing vocals si Dan Serbanescu - sintetizator/ sampler / voce, au sustinut pana in momentul de fata numeroase concerte live, printre cele mai semnificative fiind cele de la Delta Music Fest, Coke Live si nu in ultimul rand opening act pentru Sophie Ellis Bextor si Sofa Surfers.

Acum, The Pixels lanseaza "Fire Exit", un album care cristalizeaza intreaga activitate a trupei in 11 piese alternative.

"Drumul de la ideea unei piese pana la conturarea ei finala este precum un labirint.
Noi am mers prin acest labirint si am gasit iesirea. Este o muzica ce s-a nascut de multe ori acasa, cantand la chitara si a luat forma in sala de repetitii, in concert si in cele din urma in studio, unde a suferit ultimele retusuri. 'Fire Exit' vorbeste exclusiv despre lucruri esentiale, nu este un trend, nu este o muzica dupa reteta. Este precum viata, sexul, succesul, infrangerea...", au declarat The Pixels.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod