"The Book of Olga", de Bettina Rheims

17 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Cu un grad inalt de erotism, albumul apartinand fotografei de origine franceza, Bettina Rheims, este o galerie de fotografii indraznete ale unei femei de o frumusete uimitoare, realizate la cererea sotului. Este vorba despre Olga Rodionov, o frumusete consacrata in lumea fashion-ului moscovit. Sotul sau, un puternic oligarh rus, dorind sa aiba fotografii speciale cu Olga, acesta nu a intrebat de altcineva decat de Bettina Rheims, de altfel o cerere  obisnuita pentru  valoarea si talia fotografei. Toate aceste au dus la realizarea unor cadre memorabile.

In urma primei sedinte foto realizate la resedinta din provincie a fotografei, sotul Olgai a fost extrem de incantat  de rezultat, incat a sugerat sa se produca un album. A urmat o alta sedinta, imortalizari alb-negru, cu decoruri sado–maso si  un cuplu care se antreneaza in jocuri usor perverse cu Olga. A treia sedinta realizata in studio a fost inspirata de Marie-Antoinette, Reims reusind  sa gaseasca o varietate de moduri de a reprezenta legaturile amoroase ale acesteia.

Cu peste o suta de imagini, precum si o introducere realizata de autorul francez Catherine Millet, acest album unic este
Albumul, in editie limitat, se va gasi in reteaua Diverta la sfarsitul lunii octombrie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod