Thalia riscă să ia amendă pentru că a pozat goală cu steagul Mexicului

Susținerea pe care Thalia a demonstrat-o pentru echipa națională de fotbal a Mexicului ar putea s-o coste scump pe Thalia

 

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, notează Mediafax.

Vrei să te căsătorești cu mine?Mesajul postat de Thalia pe Twitter pentru portarul echipei Mexicului
Vedeta şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994), "Maria, la del Barrio" (1995) sau “Rosalinda" (1999).

Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000).

Vedeta este căsătorită cu Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani.

Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

 

Foto: AFP/Mediafax

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod