Teo Trandafir: "Mi-aş da viaţa pentru Adrian Sârbu"

Vedeta a mărturisit că a avut un şoc în momentul în care l-a văzut pe Adrian Sârbu încătuşat. Prezentatoarea TV a explicat şi de ce nu este de acord cu reacţia lui Mircea Badea, care a izbucnit spunând "Hai sictir!" când fostul patron al Pro TV a arătat cătuşele spre camerele de luat vederi.

A băgat în mine toată încrederea de care aveam nevoie, mi-a băgat în cap că o să trăiesc şi acum copilul meu are mamăTeo
"Să nu le încurcăm. Eu vorbesc în continuare despre un om, despre calitatea sa umană personală, iar Mircea vorbeşte despre lucrurile pe care le ştie. Da (mi-aş da viaţa pentru Adrian Sârbu). Adrian Sârbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viaţa asta, care m-a adus până aici, care atunci când m-am rătăcit m-a adus înapoi, care m-a dispreţuit când a trebuit", a declarat Teo Trandafir, marţi seară, la Kanal D, după ce Adrian Sârbu fusese reţinut, în prezent fiind arestat preventiv.

Prezentatoarea de la Kanal D a explicat că în cele mai grele momente ale vieţii sale, fostul acţionar al Pro TV-ului a readus-o cu picioarele pe pământ. "Mai mult decât atât.
Dacă o întrebaţi pe mama cine e Adrian Sârbu, e mai important decât dacă mă întrebaţi pe mine. Mama e un om discret, dar o să vă spun eu. Mama se uită la fotografiile cu mine şi se întreba ce o să se întâmple cu ea când eu o să mor, iar eu mă uitam şi mă întrebam ce o să se întâmple cu copilul meu atunci când o să mor"
, a spus Teo Trandafir.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod