Teo Trandafir, la spital între filmări

După ediția de joi a emisiunii "Plaja lui Teo", în timp ce se îndrepta spre o altă filmare, vedetei i s-a făcut rău și a fost dusă imediat la spital.
"În timpul emisiunii de azi, deși nu arăta acest lucru, se vedea că lui Teo nu-i este bine. Am văzut că e obosită, dar n-a vrut să ne spună ce are. La sfârșitul emisiunii, era foarte multă lume în jurul nostru, ne-au dus paznicii până la parcare", a povestit Antonio Passarelli pentru Kanal D.

"Când am ajuns la mașină, i-a cerut asistentului ei un medicament. Noi ne îndreptam spre o altă filmare. Ea a încercat să mă mintă puțin. Începuse să se albească la față și am zis să trecem pe la hotel ca să se odihnească puțin.
În timp ce mergeam spre hotelul ei, vedeam că suferința ei era mai mare. Atunci am sunat un medic din Timișoara și el ne-a facut legătura cu niște medici foarte buni din Constanța. La spital a început să se simtă mai bine"
, a mai spus Passarelli.

După ce s-a pus pe picioare, Teo a explicat ce s-a întâmplat: "Am făcut niște prostii! Mi s-a făcut rău din cauza mea. M-am urcat pe un cub și am făcut mai multe mișcari bruște, numai ca să mă dau eu mare", a explicat Teo pentru Kanal D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod