Teo Trandafir, de urgenţă la spital

Prezentatoarea TV a început să se simtă rău luni după-amiază, cu foarte puţin timp înainte de a intra în direct.
 
Prezentatoarea emisiunii "Teo Show", de la Kanal D, nu se simţea deloc bine și a decis că are nevoie de investigaţii medicale. Astfel, ea a ajuns, în urmă cu puţin timp, la un spital privat din zona Băneasa, relatează site-ul wowbiz.ro. 

În urmă cu puţin timp, Teo a ieşit din clinică într-un scaun cu roţile şi a fost ajutată să urce în maşină.
 
"Am vrut să mă fac raw-vegană. Am încercat cu merișor, prunuță, struguraș și morcovel. M-a durut burta. Am fost cu un prieten și cu fii-mea la film și aveam ochii ca melcul", a spus Teo în emisiunea sa.

"Acum vin de la perfuzii.
Am tensiunea mică, deoarece de la anumite medicamente pentru stomac, îţi scade tensiune. Mă simt ca o gazelă pe câmpie. Femeile care leşină sunt un model în viaţă. Cum aş arăta eu deodată aşa căzută, nu ar fi genial? Sunt bolnavă. Aşa arăt eu în varianta mai am un pic şi leşin"
, a mai spus Teo în direct.  
 
 

În urma controlului de specialitate, vedeta a fost diagnosticată cu dispepsie. "Nu ştiu să vă spun exact ce presupune acest lucru, dar aşa mi-au spus medicii, că am dispepsie.
În ultima vreme am fost foarte stresată şi obosită şi se pare că aceste stări şi-au spus cuvântul"
, a declarat Teo pentru Click!.

"Mi-a scăzut şi tensiunea, aşa că am mers de urgenţă la spital. Doctorii mi-au dat un tratament şi mi-au spus că în câteva zile voi fi bine. Oricum, astăzi intru în emisiune, nici nu se pune problema să nu fac asta. Şi în mormânt dacă aş fi, şi tot vin la emisiune. Este sfântă!", a mai spus Teo pentru ziarul citat.
 

Foto: Mediafax, WOWbiz
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod