Teo Trandafir, Andreea Marin-Banica si Mircea Radu, prima data impreuna intr-o emisiune TV

12 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Teo Trandafir, Andreea Marin-Banica si Mircea Radu, prima data impreuna intr-o emisiune TV

Teo Trandafir a revenit in fata telespectatorilor din Romania cu Teo Show. Emisiunea Teo Show a avut premiera sambata, 10 octombrie, la ora 20.00. Telespectatorii din 35 de judete au vazut-o pe Teo Trandafir in show-ul care a consacrat-o ca pe cea mai iubita personalitate a televiziunii romanesti.

Realizata in studiourile Local TV Network, intr-un decor elegant, emisiunea a avut ca invitati pe Andreea Marin-Banica si Mircea Radu, cantareata pop Nico si pe Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia. Astfel, gazda Teo Show a creat pentru telespectatori o premiera istorica: cele trei personalitati tv de prim rang s-au aflat pentru prima data impreuna intr-un platou de televiziune.

Teo: "Am reusit sa fac un lucru care alta data ar fi fost imposibil.
Noi trei am lucrat in televiziuni diferite. Daca mi-as fi dorit sa-l invit pe Mircea Radu la PRO TV, n-ar fi putut sa vina pentru ca era sub contract cu Antena. La fel si cu Andreea. Acum cativa ani, Andreea Marin a dat un interviu unei reviste in care spunea ca una din dorintele ei era sa o cunoasca pe Teo Trandafir. Asta m-a impresionat foarte tare si n-am uitat. I-am indeplinit dorinta si, mai mult decat atat, l-am chemat si pe Mircea Radu."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod