Teo Trandafir: "A fost un soț bun"

Vedeta TV a decis să discute deschis despre despărțirea de soțul ei, Constantin Iosef, la doar șase luni după ce s-au căsătorit.

Contactată telefonic de postul Acasă TV, Teo a spus că soțul ei nu s-a putut adapta la viața din România și i-a fost greu să stea departe de copiii săi, aflați în Franța.

"Indiferent ce se întâmplă între doi oameni, iubirea e altceva. Dacă doi oameni se hotărăsc că ei nu mai pot fi împreună, asta nu înseamnă că nu mai iubesc", a spus Teo Trandafir.

Vedeta a precizat că problema nu a survenit de la vreo discuție în contradictoriu și a spus că îl înțelege: "L-a obosit lipsa mediului familiar lui, copiii.

Nu poate fi condamnat pentru că îşi iubeşte copiii şi nu poate să stea fără ei. El a avut și are o familie minunată. Părinţii lui mi-au fost părinţi şi mie... Nu știu ce se întâmplă în momentul ăsta în sufletul soțului meu. Nu fac altceva decât să îi respect opinia. Aşa e mai bine, aşa facem. Nu am de ce să spun un cuvânt rău despre soțul meu. Este un om care a încercat cât a putut, a dat cât a putut în această relație, nu trebuie condamnat... A fost un tată bun, un soț cât a putut el să fie de bun până acum.
Dacă ar fi să o iau de la început, aș face la fel..."


De asemenea, Teo Trandafir a insistat asupra faptului că zvonuri legate de separarea de Constantin Iosef din cauza jocului de poker, în care acesta excelează la diferite concursuri de profil, sunt total naedevărate. "Soțul meu nu este un cartofor. Sunt mândră de performanțele lui la poker", a precizat vedeta.

Teo a mai spus că fiica sa, Maya, o susține: "Nu trecem printr-o perioadă uşoară, dar o să trecem peste.
O să ne scuturăm și o luăm de la început. Fiica mea mi-a spus azi că noi două suntem echipă, trebuie să răzbim împreună."

 

Foto: Mediafax

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Decembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 21 Dec 2012, 08:51
    Frumos

    Foarte frumos din partea ei ca nu isi vorbeste de rau sotul. Bravo ei ca nu alimenteaza presa cu lucruri negative. Familia este doar a ei. Felicitari Nasterea Domnului sa va aduca pace si liniste sufleteasca. Craciun fericit!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod