Teo şi Mihaela Rădulescu au făcut pace

După ce "diva de la Monaco" a acuzat-o pe Teo că s-a manelizat, cele două vedete s-au împăcat. Mihaela a venit în emisiunea pe care Teo o realizează la Kanal D.
După ce a intrat în platou, Mihaela Rădulescu a luat-o strâns în braţe pe Teo Trandafir. Cele două au discutat deschis despre scandalul în care au fost implicate, căzând de acord a fost vorba despre o neînţelegere.

"Pe tine ce te-a apucat fată să mă ataci?", a întrebat-o Teo pe Mihaela, cea care a venit la Teo cu o declaraţie de dragoste şi o brăţară cadou.

"Până acum era scandalul cu Andreea Marin, acum cei din presă probabil s-au gândit să schimbe personajul. M-a apucat... păi eu am scris textul ăla acum vreo şase ani, de acolo s-a luat doar ce s-a vrut şi aşa scandalul", i-a răspuns Mihaela.
 
 

Moderatoarea emisiunii "Teo Show" a făcut dezvăluiri despre relaţia de prietenie de 20 de ani pe care o are cu Mihaela Rădulescu. "O cunosc din anul 1994. Era o fată extraordinar de muncitoare... Avea o singură pereche de sandale, pe care i le vopseam în fiecare duminică, ca să arate bine la rochiţele ei. Atât de săracă era, dar mândră...", a povestit Teo.

Cele două vedete au glumit, apoi Mihaela i-a spus lui Teo: "Cred în revenirea ta. E un gol imens în televiziune, pentru că toţi vin să se certe. Tu ai putere să faci oamenii să gândească pozitiv".

"De acum, artiştii au unde să vină. Vă promit că n-o să fac pe nimeni de râs", a spus prezentatoarea "Teo Show".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tany pe 12 Sep 2013, 12:25
    ce faci bob?

    "ce faci fata?" este expresie tiganeasca??? hai nu ma innebuni.....muta-te din Romania!

    0
    0

  • bob pe 11 Sep 2013, 07:34
    2 tzatze

    Bine ca nu m-am uitat,ca auzeam refrenul din autobus,din parc dintre seminte,de laclub...adica 'ce faci, fata ?!' ORIBIL Tot tineretul a ajuns sa vorbeasca tiganeste,in loc sa-i fi putut noi educa......Daca si in tv se vorbeste asa...si ;doamne' cu pretentii !!!!!!!!!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod