"Teo și-a găsit viitorul soț pe Facebook"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2012
Surse din anturajul vedetei TV au anunțat că idila cu bărbatul misterios care ar urma să-i devină soţ în această vară s-ar fi înfiripat în ultimii ani pe internet.

Surse din anturajul vedetei TV au anunțat că idila cu bărbatul misterios care ar urma să-i devină soţ în această vară s-ar fi înfiripat în ultimii ani pe internet.

"În urmă cu aproximativ doi ani, Teo a postat un mesaj pe reţeaua de socializare în care dorea să afle câteva informaţii legate de un produs.

Cel care i-a sărit în ajutor a fost un bărbat pe care la acel moment nu îl cunoştea. Treptat, au început să comunice din ce în ce mai mult şi să se cunoască mai bine", au povestit persoanele din anturajul realizatoarei TV pentru ziarul Ring, citat de Click!.

Pentru că bărbatul, român de origine, se afla pe atunci la muncă în Germania, cei doi au dezvoltat mai mult o relaţie virtuală.
"Au vorbit câteva luni pe Facebook, până când el a venit în România şi în sfârşit s-au cunoscut faţă în faţă.
Teo a fost foarte emoţionată la acel moment, mai ales că nu se aştepta ca el să fie un bărbat atât de înalt şi de robust, ei ştiindu-se până atunci doar din poze"
, a mai adăugat sursa citată.

La început, cei doi s-au rezumat la o relaţie la distanţă, apoi bărbatul s-a reîntors definitiv în România pentru a fi mai aproape de iubita lui.

În prezent, Teo Trandafir joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV , difuzat din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • masha pe 20 Mar 2012, 14:24
  Bravo, Teo!

  Ma bucur pt tine, Teo, chiar ma bucur. Mi-ai placut intotdeauna, mai putin cand ai plecat de la ProTv si si mai putin cand ai intrat in politica, dar apoi am fost din nou alaturi de tine cand te-ai imbolnavit. De acum chiar ca te poti considera implinita, alaturi de Maia si de acest barbat. Mult noroc!

  1
  0

 • Didi pe 20 Mar 2012, 08:02
  Teo

  Ma bucur pentru Teo si pentru orice femeie care dupa ce trece prin clipe foarte grele isi revine si se bucura iar de viata. Am citit acest articol, azi 20 martie 2012, zi in care acum 30 de ani dadeam nastere celei de a doua fete Ella, prima fiind Ana Maria rezultata dintr-un mariaj nefericit. Ii doresc lui Teo multa fericire alaturi de barbatul cu care se va casatori si acesta s-o iubeasca foarte mult si pe Maia.

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod