Teo îi răspunde fostei asistente a lui Adrian Sârbu: „Mi-era frică de cât de proastă deveneam în prezenţa lui“

Vedeta de la Kanal D confirmă parţial spusele Doinei Gradea, care a dezvăluit episodul venirii ei şi a lui Mircea Badea la Pro TV. Teo nu vrea să intre în amănunte cu privire la afirmaţia potrivit căreia ea ajunsese să aibă cel mai mare salariu din Pro TV.

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu și șef al Pro TV Internațional, povestește în episodul patru al amintirilor despre Pro TV, pe platforma oaresuntunporc.ro, despre venirea lui Teo la Pro TV.

Teo și Mircea Badea, pe atunci vedete la Antena 1, au fost cei care au „bătut” la ușa lui Adrian Sârbu, povestește Doina Gradea, cea care i-a și primit pe cei doi. Însă Sârbu nu a vrut să-i întâlnească. Abia un an mai târziu Teo a ajuns la Pro TV, unde a realizat emisiunea dinaintea știrilor Pro TV.

"Să ne înţelegem, Teo avea cel mai mare salariu din PRO TV.

Imens!!!", a dezvăluit Doina Gradea în textul sau de pe site-ul oaresuntunporc.ro. "Teo Trandafir a fost adusă ca o regină în Pro TV. Adrian Sârbu vorbea cu ea aproape zilnic despre emisiunea ei – format, resurse, staff. Orice i s-ar fi dat", a mai scris fosta asistentă a lui Sârbu, adăugând: "Teo făcea audienţe record. Concurenţa nu reuşea cu nimic, dar absolut cu nimic să aibă măcar jumătate din audienţa emisiunii ei."

Am plecat de frustrare şi din frondă, de-a naibii ce credeam eu că sunt. Ştiam că e sinucidere profesionalăTeo
"Ca şi Florin Călinescu, într-un moment de slăbiciune pe care l-a regretat, Teo a părăsit Pro TV poate prea devreme.
A fost sfătuită să facă lucruri pe care Adrian Sârbu nu le accepta. Erau proba incontestabilă a “trădării”. Teo s-a jucat de-a negocierile cu cei care aveau să lanseze o nouă televiziune în România, Dogan Group din Turcia. Şi aşa ceva nu era permis. De aici au început discuţii aprinse între Teo şi Adrian Sârbu. El a decis “nu Teo” şi Teo a părăsit Pro TV. Peste ani, tot el era cel care îi salva viaţa"
, a mai povestit Doina Gradea.

Teo Trandafir confirmă în mare măsură spusele fostei asistente a lui Sârbu, pe care o consideră în continuare prietenă.
Mai puţin partea cu salariul. "Sigur că am citit articolul‎ Doinei Gradea, mă întreabă lumea despre asta cu o groază teribilă. Oamenii au rămas cu un soi de inerţie, după postarea precedentă, deloc flatantă, despre un alt subiect. Cu mine n-a dat de pereţi. Cu Mircea a încercat, dar, la cum îl cunoaşteţi, n-a ezitat să corijeze inadvertenţele, în emisiunea sa. Nici nu-l prea cunoaşte pe Mircea, aşa că e de înţeles", a scris vedeta pe blogul ei.

"Ce mi s-a părut curios, recitînd toate postările Doinei, frumos aşezate, altminteri, e revenirea, un pic îngrijorătoare, la salariile celor vizaţi.
Că-i una sau unul, Doina măsoară ca-n pahare Berzelius, salariile, la care, ca important om în Pro, avea acces. Eu n-aş fi făcut asta, personal. Dar poate greşesc eu. Că cineva o are mai mare decât altcineva, vorbim de leafă, e deja o chestiune aproape intimă. A lady never tells. Deşi nu e de ruşine să-ţi dea cineva bani pe muncă ta. Whatever that means"
, a precizat vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod