Teo, din nou pe masa de operaţie: Vedeta a suferit o intervenţie la abdomen

Prezentatoarea TV a fost supusă unei operaţii laparoscopice, impusă de o hernie abdominală care o deranja de mai mult timp.

Teo Trandafir a renunţat la vacanţă pentru a-şi rezolva o problemă de sănătate, survenită după intervenţiile chirurgicale pe care le-a suportat în urmă cu câţiva ani la Viena.

"Hernia hiatală pe care o aveam de la nenumăratele intervenţii chirurgicale pe care le-am făcut în Austria avansa cu trecerea timpului şi îmi era destul de dificil să mă mişc, în plus, îmi provoca dureri, uneori, insuportabile, aşa că, am decis să fac ceva în acest sens. Oricât de greu mi-a fost să ajung iarăşi la spital, şi să trec prin traumele unei operaţii, mi-am luat inima în dinţi şi, după terminarea sezonului <<Teo>> m-am dus direct la clinica doctorului Copăescu, că să rezolv situaţia odată pentru totdeauna", a declarat Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.

Vedeta a povestit cum a luat hotărârea de a se opera: "În urmă cu un an şi opt luni, după investigaţii medicale amănunţite, doctorul Copăescu a decis să facem toate intervenţiile chirurgicale în etape.

În prima fază, mi-am tăiat stomacul, deoarece greutatea mea de atunci apasă foarte mult pe hernie, şi era din ce în ce mai greu de suportat. Pe urmă, a trebuit să mă stabilizez o perioadă, e adevărat destul de lungă, în anumite kilograme, pentru a putea să mi se pună o plasă la nivelul abdomenului, care să îmi susţină muşchii. Iar la începutul lunii august am fost programată la o intervenţie laparoscopică, necesară ca aerul că să mi se stopeze eventraţia şi să trec cu brio şi de această problemă".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod