Teo a slăbit ca să scape de umilinţă: „Dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită!“

Vedeta a mărturisit că suferea enorm când se lupta cu kilogramele în plus şi cu observaţiile răutăcioase care se făceau pe seama ei.
Ani la rând, Teo Trandafir a făcut eforturi foarte mari pentru a slăbi, dar rezultatele se lăsau aşteptate. Oricât se străduia, silueta ei nu se modifica, iar ea suporta tot mai greu remarcile răutăcioase pe care le resimţea acut.

Presiunea uriaşă pe care vedeta în vârstă de 47 de ani o resimţea a determinat-o să se înfometeze pentru a slăbi, decizie care i-a afectat sănătatea şi i-a pus viaţa în pericol. Cu toate acestea, ea nu regretă chinul prin care a trecut şi se declară mulţumită că operaţia de mişcorare a stomacului pe care a suferit-o a ajutat-o să slăbească.
În sfârşit, acum poate purta orice, fără să mai aibă restricţii".

"Nu ştiu la câte kilograme am ajuns şi nu vreau să ştiu. Data trecută, când am slăbit 60 de kilograme împreună cu un nutriţionist, făcusem o obsesie din asta, mă cântăream la jumătate de oră. Ajunsesem foarte rău. Nu mai beam apă, pentru că mi se părea că m-am îngrăşat. Acum ce o fi, o fi, mă simt bine, intru în orice, hainele mi le cumpără stilistul de la Kanal D", a declarat Teo pentru Libertatea.

Vedeta TV este mulţumită că are o siluetă de invidiat şi poate mânca orice, dar în cantităţi mici, iar analizele certifică faptul că este sănătoasă.
Acum e momentul revanşei: ea vrea să le dea peste nas celor care i-au făcut zile negre, scrie ziarul citat.

"Am slăbit şi în ultima lună, ceea ce mă miră. Dar nu am o problemă. «Niciodată - zice americanul - nu eşti prea bogat şi prea slab!». Eu dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită. Atâta m-au acuzat şi atâta şi-au bătut joc, şi atâta au râs, şi atâta m-au umilit, încât acum, dacă slăbesc exagerat, să vedem dacă fac mişto şi pe tema asta”, a mai spus vedeta de la Kanal D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod