Tenis usor, distractiv, sanatos si norocos cu Tenis10

28 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Tenis usor, distractiv, sanatos si norocos cu Tenis10
Duminica, 25 iulie, la Clubul Sportiv Tenis Profi din Arad, nici chiar ploaia n-a vrut sa umbreasca bucuria celor 40 de copii veniti dis-de-dimineata sa participe la o competitie dedicata doar lor, BCR Tenis10.

Ploaia a avut rabdare cu micii tenismeni, intrandu-si in drepturi abia la finalul concursului. Timp de mai bine de patru ore a asteptat linistita pana cand ultima minge a fost jucata, pana cand toate cadourile au fost oferite si pana cand cea mai mare surpriza a fost gustata de toti prichindeii prezenti.

Inainte de cadouri si surprize, insa, cei mici au dat tot ce-au avut mai bun pe terenul de tenis, impartiti pe cele trei categorii deja cunoscute.
21 de copii la Rosu, 10 la Portocaliu si 9 la Verde si-au adaugat cu totii o noua sau o prima competitie in palmaresul de viitori campioni.

Competitia BCR Tenis10 de la Arad, spre exemplu, a fost deja a doua pentru Vladimir Cuc (7 ani), dupa ce in 13 iunie, la Winners Tennis Club din Cluj-Napoca, participa pentru prima data si devenea campion la nivelul Rosu. Nu-i de mirare ca la Arad a venit foarte increzator. "Eu sunt campion!" Asa a intampinat Vladimir echipa Tenis10 in momentul in care camera de luat vederi si microfonul se indreptau catre el.
La numai 7 ani, micutul oradean debordeaza de energie si entuziasm pentru competitie.


Joaca de fiecare data cu bucurie, chiar daca, din cand in cand, o partida pierduta se incheie in lacrimi. La Arad, insa, tristetea nu a durat mult. Scooby Doo si Flapjack, doua dintre cele mai iubite personaje Cartoon Network, au avut grija sa inveseleasca atmosfera si sa-i felicite pe toti micii tenismeni.

La Arad, cei mai activi copii participanti au fost Cezar Moisa, de 9 ani, din Oradea, participant pana acum la 5 competitii de nivel Portocaliu, urmat de Kozak Beatrice Andreea, Bonte Andrada Elena, Roman Andreea Melisa si Badiu Sergiu, fiecare cu cate 4 turnee in palmares.


Aceasta a fost a 18-a competitie inscrisa in calendarul competitonal BCR Tenis10, urmand ca pana  in octombrie sa aiba loc cel putin 14 turnee similare. Detalii despre competitiile urmatoare si despre inscrierea copiilor in acest proiect sunt disponibile online la www.tenis10.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod