Televiziunea U prezinta filmul "Nunta pe NeVe"

7 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Virgina si teologul sunt protagonistii "Nunta pe NeVe" (primul radio reality show din Romania in cadrul caruia doi oameni adevarati se casatoresc de-adevaratelea, fara ca cei doi miri sa se fi vazut vreodata inainte de momentul in care trebuie sa spuna "da"). La acea vreme, Televiziunea U transmitea live imagini din viata cuplului "altfel", fiind langa ei pana si in luna de miere din Indonezia.

Zilele trecute, la un an dupa inceputul marii aventuri pe NeVe, protagonistii Anca si Radu, acum sot si sotie, revin la Radio 21, in direct la "Fabrica dementa" si vorbesc despre relatia lor.
Bomba (pentru unii) cade: cei doi nu mai sunt impreuna de ceva vreme (multa, chiar!) si urmeaza, mai mult ca sigur, o despartire oficiala. Sa fie oare vorba despre divort cu acte in regula?

A mai trecut un an, iar Televiziunea U prezinta -"Filmul Nunta pe NeVe". In rolurile principale: Anca si Radu, de la inceputuri pana la divort. Casatorie, luna de miere, Bali, soare, apartament pentru tinerii insuratei, vestea despartirii, cum de Anca a fost inlocuita de Ana si multe alte amanunte.

Premiera va avea loc sambata, 8 noiembrie, incepand cu ora 13:00.
Reluari: sambata - ora 16:00, duminica - orele 15:00 si 21:00 si luni - orele 11:00, 16:00 si 21:30.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod