"Telenovela" continuă: Antonia e gravidă

După ce tabloidele au scris că artista s-ar fi despărțit de soțul ei, presa anunță că Antonia așteaptă un copil.

Deși cu o zi înainte a confirmat zvonurile potrivit cărora Antonia și Vincenzo se despart, socrul cântăreței, Ciro Castellano, a dezmințit acest lucru: "Nu e adevărat absolut nimic. Antonia şi Vincenzo sunt bine, sănătoşi... Nu s-au despărţit", a spus el pentru ziarul Ring.

Acţionarul clubului Bamboo a adăugat: "Nu ştiu de unde aveţi asemenea informaţii, dar Antonia aşteaptă un copil. Voi avea încă un nepot şi sunt foarte fericit!".

Precizarea vine după ce Vincenzo a confirmat zvonurile că n-ar mai forma un cuplu cu Antonia: "Ne-am despărţit.

Antonia e şefă în relaţia noastră, luaţi de bun doar ceea ce spune ea!".

Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță de doi ani, pe nume Maya.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mesager pe 12 Nov 2013, 17:57
    despre antonia

    ai grija cu avorturile Antonia.Se alege praful de viitor. Pentru cine este in cer, este crima.

    0
    0

  • Daiana pe 29 Nov 2012, 08:34
    antonia

    Mda,ce sa spun,sincer,Antonia parea alt gen de persoana,insa m-am convins si de asta...e la fel ca toate vedetele,are fite de nu le mai poate cara.Cica"e sefa in relatia noastra".:))Pai normal,daca barbata'so e atat de fraier incat sa nu puna piciorul in prag,nu e in stare sa-i spuna ca deja a depasit de mult limitele bunului simt,ea profita de aceste lucruri;).Insa,cel mai mult va avea de suferit Maya,ei considera ca o casatorie este un joc,insa,nu-i chiar asa.Au un copil impreuna,trebuie sa gandeasca,sa realizeze faptul ca este ceva ce ii leaga intr-un fel,iar fericirea copilului lor ar trebui sa fie mai presus de fericirea lor.In fine,Antonia asta parca nici nu pare mama,niciodata nu am vazut poze in care sa fie afectuoasa cu Maya.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod