Teatru, prezentari de moda si concert la Baneasa Shopping City

Facebook Twitter Comenteaza
In week-end-ul 4-5 octombrie, in centrul comercial Baneasa Shopping City, vizitatorii pot avea parte de o multime de evenimente pregatite special pentru acestia.

Cei mici se vor putea bucura de piesa de teatru "Mutabor", produsa de Pejo’s Wondering Dolls Theatre, Sankt Petersburg, Rusia, sambata si duminica, incepand cu ora 18:00. "Mutabor" deschide Festivalul de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" si este un spectacol neconventional, prin care publicul spectator este invitat sa interactioneze cu actorii, sa se distreze si sa-si puna in practica abilitatile artistice.

Seria prezentarilor de moda din cadrul campaniei Fashion in the City continua in acest week-end cu noi prezentari: ELLE, Claudia Castrase, TNT si Salsa Jeans.
Sambata, incepand cu ora 18:00, vizitatorii centrului comercial vor putea urmari colectia ELLE, care adopta stilul boem ultra chic, reinterpretand siluetele clasice feminine.

La ora 20:00 va avea loc prezentarea colectiei de toamna-iarna "Geometrics", semnata Claudia Castrase. Tanarul designer paseste intr-un univers al formelor geometrice presarat cu motive minimaliste. Duminica, de la ora 17:00, cei veniti la cumparaturi vor putea admira liniile sport ale noii colectii TNT, iar de la ora 18:00 vor fi prezentate piesele vestimentare casual ale magazinulul Salsa Jeans.

Cei prezenti duminica seara in cadrul centrului comercial ii vor putea surprinde concertand pe Bitza si pe Andreea Balan, in zona food-court, incepand de la ora 18:00.
Romanian Music Awards va fi transmis live in cadrul mall-ului pe un ecran de 2/3 metri, de la ora 20:00, avand astfel un corespondent in Bucuresti al evenimentului organizat in tara, la Iasi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod