Taylor Swift, probleme pe Twitter şi Instagram: Conturile ei au fost sparte

Cântăreaţa pop americană a anunţat, marţi, că paginile sale de pe platformele online Twitter şi Instagram au fost atacate de hackeri, dar mesajele ilegitime publicate pe conturile vedetei au fost şterse rapid de pe reţele sociale.

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, al cărei cel mai recent album "1989" a dominat clasamentele constant de la lansarea în urmă cu circa trei luni, are un grup mare de fani care o urmăresc prin intermediul reţelelor de socializare online. Contul său de Twitter este al patrulea cel mai popular din lume, cu 51,4 milioane de urmăritori (followers, n.r).

"Contul meu de Twitter a fost spart, dar nu vă faceţi griji, Twitter şterge mesajele ilegitime şi îmi blochează contul până ce vor descoperi cum de s-a putut întâmpla asta şi până primesc noile parole", a declarat Taylor Swift într-o declaraţie publicată marţi pe pagina sa de pe platforma de microblogging şi socializare online Tumblr, deţinută de Yahoo.

"Niciun moment de plictiseală"
, mai scria în mesajul de pe Tumblr, înainte ca un alt text să informeze că şi contul cântăreţei de pe platforma de socializare online şi de partajare de fotografii şi videoclipuri Instagram, deţinută de Facebook, a fost spart de hackeri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod