Taylor Swift, marea câştigătoare a galei MTV Video Music Awards 2015

Miley Cyrus a ieşit în evidenţă şi la ediţia din acest an galei MTV Video Music Awards


Taylor Swift a câştigat premiul aferent categoriei "videoclipul anului" - cel mai important trofeu al galei -, pentru clipul piesei "Bad Blood", în care apar numeroase vedete şi care ar fi generat o dispută cu cântăreaţa Katy Perry. "Ştiu că au fost multe discuţii despre ce vrea să spună acest videoclip, dar eu sunt pur şi simplu fericită că în anul 2015 trăim într-o lume în care băieţii pot să se joace de-a prinţesele şi fetele de-a soldaţii", a spus Taylor Swift.

Katy Perry nu a participat la gala din acest an.

Gala MTV VMA, organizată de postul MTV, deţinut de grupul Viacom, decernează premii - sub forma unor statuete denumite "Moonman" - pentru cele mai bune realizări din domeniul producţiei de videoclipuri muzicale, însă este cunoscută mai ales pentru o serie de momente neaşteptate şi ireverenţioase, notează Mediafax.

Gala de duminică seară nu a făcut excepţie şi a mizat pe elementul "şoc". Prezentatoarea galei, cântăreaţa Miley Cyrus, în vârstă de 22 de ani, extrem de sumar îmbrăcată pe durata întregii gale, a rostit în permanenţă înjurături în timpul anunţurilor sale, şi-a arătat sânii către public, în mod "accidental", şi a interpretat un nou single al său, ale cărui versuri vorbesc despre consumul de marijuana.

Cântăreţul Justin Bieber a revenit pe scena VMA după o pauză de doi ani şi a interpretat două piese noi. Artistul canadian a plâns pe scenă, la finalul evoluţiei sale.

Taylor Swift a primit cele mai multe trofee Moonman, impunându-se la categoriile "cel mai bun videoclip al anului" ("Bad Blood"), "cel mai bun videoclip al unei cântăreţe", "cel mai bun videoclip pop" ("Blank Space").

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod