Taylor Swift este "Femeia Anului"

Cântăreaţa a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie, informează agenția Reuters, citată de Mediafax.

Taylor Swift a mai câştigat acest premiu în 2011. Printre laureatele acestei distincţii se numără Beyonce, Katy Perry şi Pink, aleasă câştigătoare în 2013.

Luna trecută, Taylor Swift, câştigătoare a şapte premii Grammy, s-a situat pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100, cu piesa "Shake It Off".

"Fiind unul dintre cei mai influenţi artişti ai generaţiei sale, Taylor Swift a înregistrat un succes incredibil în topurile Billboard", a spus Janice Min, copreşedinte al trustului care deţine revista, Guggenheim Media.

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble".

Taylor Swift, în vârstă de 24 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, va lansa cel de-al cincilea album, "1989", pe 27 octombrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod