Tatal lui Michael: "Regele muzicii pop e mai valoros mort decat viu"

de Georgiana Dorobanțu, 30 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Tatal lui Michael:

Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson a declarat ca Regele muzicii pop e mai valoros mort decat viu, potrivit femalefirst.co.uk.

Moartea superstarului, care s-a produs in luna iunie a acestui an, l-a propulsat pe acesta in topul Forbes al celebritatilor decedate care produc cele mai mari venituri. Tatal sau, Joe, nu si-a putut stapani uimirea referitoare la cat de multi bani face fiul sau de dincolo de mormant.

Acesta a declarat: "Face mai mult mort decat viu, dar as prefera sa fie viu".

Referindu-se la ceea ce se sustinea despre el, ca a avut un comportament neadecvat cu prvire la moartea fiului sau - incercand sa promoveze o casa de productie la conferinta de presa ce a avut loc imediat dupa moartea lui Michael - Joe Jackson a declarat ca este inca indurerat de moartea fiului sau si plange adesea cand este singur.

"Ma emotionez de multe ori cand sunt singur si ma gandesc la toate cele prin care am trecut. Dar nimeni nu ma va vedea plangand", a declarat acesta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod