"Tara lui Mos Craciun", la Baneasa Shopping City

12 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Atmosfera si surprizele specifice Sarbatorilor de Craciun vor fi deja pregatite la Baneasa Shopping City, incepand cu 15 noiembrie. Decorurile sarbatorilor de iarna vor transforma centrul comercial in "tara lui Mos Craciun", iar evenimentele ce vor fi organizate la Baneasa Shopping City in perioada urmatoare vor fi un bun prilej pentru cumparaturi intr-o atmosfera relaxanta.

Spiritul iernii, insotit de preparate gastronomice speciale si vin fiert, vor transforma runda de shopping intr-o vizita in casa lui Mos Craciun.
Cei care vor cauta cadouri, le vor putea gasi in magazinele din cadrul Baneasa Shopping City, precum si la targul de cadouri care va fi organizat in exteriorul centrului comercial.

La tombola de Craciun, marele cadou al Mosului este reprezentat de o excursie in Laponia, o barca cu motor si mii de premii pentru cei ce vor achizitiona produse in valoare de 200 RON. Plata prin Card Avantaj are sanse duble, precum si 3 rate suplimentare pentru toate cumparaturile facute in magazinele partenere.

Copiii vor avea parte de momente fericite in "tara lui Mos Craciun": se vor putea plimba cu trenuletul special amenajat, se vor distra la carusel si vor avea prilejul sa faca piruete pe gheata patinoarului amplasat chiar la intrarea in centrul comercial.
Parcul de distractii si patinoarul vor fi inaugurate sambata, 15 noiembrie, printr-un concert sustinut live de "Keo", cu incepere de la ora 18:00, pe scena special amenajata.

In centrul comercial, copiii vor fi intampinati cu piese de teatru, dansuri, balet si de o multime de personaje de pe taramurile basmelor, spiridusi, craiese, elfi si reni. Si oaspetii adulti vor fi rasfatati pe toata perioada Sarbatorilor, cu masaje de relaxare gratis pentru cei mai activi cumparatori, poze instant alaturi de personajele din "tara lui Mos Craciun" si cu o oferta variata de servicii de impachetare a cadourilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod