Tania Budi, ameninţată de Bianca Drăguşanu

Tania Budi a vorbit pentru prima oară, luni seară, la Acasă TV, despre idila ei cu Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu.

Tania Budi a vorbit pentru prima oară, luni seară, la Acasă TV, despre idila ei cu Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. Ea a declarat că Bianca Drăguşanu i-a trimis un SMS şi  a încercat să o şantajeze.

Vedeta TV a spus că s-a ferit de presă încă de la primele întâlniri. "Noi ne ştim de vreun an, ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. Noi am început să ne vedem şi am evitat să ne arătăm, el plecase de la Bianca, se despărţiseră. Atâta vreme când ne vedeam zilnic, era clar că aveam ceva de ordin afectiv şi că el nu era implicat în altă relaţie. Stăteam cu orele la mine pe terasă, ne spuneam multe secrete".

Tania Budi a mai spus că nu a fost niciodată prietenă cu Bianca Drăguşanu, aşa cum a susţinut fosta asistentă a lui Dan Capatos. Mai mult, Tania o acuză pe Bianca Drăgușanu a declanșat atacurile în presă: "De la ea (n.r Bianca Drăguşanu) a apărut totul în presă. Şi eu şi el suntem 2 oameni liberi, ne vedem când vrem noi. Ştiam că ei (n.r Cristea şi Bianca) se mai văd şi că se pot reîmpăca. Eu mă vedeam cu un om căruia îi plăcea să mă vadă şi invers.".

"De la Bianca a ajuns totul la presă. Eu şi Adi suntem doi oameni extrem de liberi, dar fiecare avem lucruri din trecut care mai contează sau nu. Eu eram conştientă că ei mai vorbesc, se mai pot vedea, ştiam că se pot împăca. Probabil se vedeau în weekend  când eu plecam la mare unde am o afacere cu fratele meu. Nu am înţeles de ce Bianca s-a luat de mine. A zis că noi două am fost prietene. Nu este adevărat. Ne-am văzut numai de vreo 4 ori. Niciodată nu ne-am întâlnit la cafea. Ea a prezentat la mine în club o colecţie şi atunci am schimbat numere de telefon. Nu eram decloc prietene. Eram cunoştinţe. Nici măcar nu a venit multă lume în club când a prezentat ea. Într-un weekend în care eu am plecat la mare, a intrat pe telefonul lui şi a văzut mesajele  de la mine. A început să îmi trimită nişte mesaje ca şi cum ar fi el. A dat-o în vulgaritate şi mi-am dat seama că nu e Adi", a spus Tania.

Prezentatoarea TV spune că după ce Bianca a aflat despre relaţia ei cu "Prințul", a încercat să o șantajeze: "Noi ne-am văzut de 3-4 ori, nu am fost prietene chiar deloc. Eram cunoştiinţe, vorbeam lucruri simple. Într-un weekend în care eu eram la mare a intrat in telefonul lui şi a văzut mesajele de la mine. Ea mi-a trimis mesaje dându-se drept Adi şi a început să vorbească vulgar. Atunci mi-am dat seama că nu este el. Ea atunci m-a sunat de pe numărul ei şi nu i-am răspuns. A doua zi au şi ieşit în presă, deci de la ea a pornit totul. Nici prietena mea cea mai bună nu ştia, eu nu vorbesc despre lucrurile astea. M-am trezit fără voia mea în mijlocul unui scandal. Pentru ce? Pentru publicitate?", a mai spus Tania Budi la Acasă TV.

"Mi-a trimis un mesaj şi de pe numărul ei, dar nu i-am răspuns. Imediat după asta, au apărut informaţii pe surse în presă. Prietena mea cea mai bună nu ştia nimic despre noi, mama a aflat abia ieri. Eu nu vorbesc despre aceste lucruri", a mai dezvăluit aceasta.

Tani a acceptat să facă public sms-ul primit de la Bianca, în care aceasta scria ameninţător: "Dragă, eşti penibilă. Abţine-te să faci comentarii despre mine şi Adi, că s-ar putea să te faci de râs cu pozele nud pe care i le-ai trimis lui baby".

Vedeta a precizat că ea nu i-a răspuns niciodată Biancăi Drăguşanu: "Singura declaraţie pe care am făcut-o a fost fără voia mea. Nu ştiam că sunt înregistrată".

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod