Talente culinare remarcabile și povești de viață emoționante, din 15 septembrie la MasterChef

Concurenții înscriși anul acesta la MasterChef se pregătesc să trăiască poate cea mai dură și solicitantă experiență culinară cu care s-au confruntat până în prezent. Competiția, care anunță multe schimbări, comparativ cu edițiile precedente, va aduce emoții, tensiune și provocări nebănuite celor înscriși.

Pasiunea pentru bucătărie nu are vârstă și asta ne va demonstra o concurentă aflată la vârsta sexagenară. A început să gătească de mică, când a fost abandonată de familie și crescută într-o casă de copii. Acolo principala sa responsabilitate era să le gătească micuților aflați în orfelinat. Mai târziu, însă, a înțeles că din dificultățile vieții din copilărie s-a născut o pasiunea pe care urma să și-o cultive cu fiecare an al vieții. Astăzi, mamă a doi copii și bunica unei fetițe, gătește pentru toți cei apropiați atât din familie, cât și pentru vecini, dar și pentru locuitorii satului în care s-a născut și în care ajunge ocazional. Se declară mereu fericită când gătește, iar fiecare preparat de-al ei are o poveste.

Experiența vieții sale nu a fost una întâmplătoare, întrucât în curând o vom cunoaște direct pe platourile de filmare MasterChef.

Un alt concurent va uimi telespectatorii prin determinarea sa. La 20 de ani a plecat cu bicicleta 4.500 de km până în Portugalia, unde a decis să se mute. Aceasta s-a dovedit a fi o aventură riscantă, dar în același timp una cu final fericit. A răzbătut în viață prin muncă, dedicație și voință, iar după mulți ani în care a administrat mici afaceri atât în străinătate, cât și în România, a decis să dea curs unei noi provocări, de această dată numită MasterChef. Așa cum a plecat în celălalt capăt al Europei, singur, pe bicicletă și de această dată ambiția și plăcerea pentru gătit îi dau convingerea că va reuși.

În acest sezon, cei de acasă vor avea ocazia să-l cunoască pe un mare iubitor al artelor marțiale, a cărui fetiță îi împărtășește aceeași pasiune, fiind practicanta stilului Aikido.
Și el și-a încercat norocul într-o altă țară, locuind și lucrând câțiva ani în Italia. De 7 ani a revenit în țară, iar acum este dispus să arate că pe lângă simțul umorului, mai are o calitate, aceea de a a găti excelent și vrea să demonstreze asta în fața întregii țări.

Printre cei înscriși în dura competiție a talentelor culinare, se numără o pasionată a bucătăriei, care a făcut din asta o preocupare permanentă. De-a lungul anilor a obținut mai multe diplome la concursuri culinare, ocupând mereu unul din primele trei locuri. În documentarea ei permanentă în domeniul culinar, a întâlnit mai mulți oameni pasionați de gătit de la care a învățat sau pe care i-a ajutat, împărtășindu-le din experiența sa. În urmă cu un an și-a lansat propriul site culinar, iar la îndemnul prietenilor și al familiei a hotărât să se înscrie la MasterChef.

Ce și-a propus să demonstreze în fața juriului și a telespectatorilor, alături de ceilalți concurenți, vom afla din 15 septembrie în emisiunea care a înregistrat cele mai mari audiențe pe segmentul său – MasterChef.



MasterChef - Prinde gustul competiţiei, din 15 septembrie la PRO TV!

Lansat în luna decembrie a anului 1995, canalul PRO TV, parte a grupului internaţional de media şi divertisment CME, este lider de audienţă pe piaţa de televiziune din România. Având ca public ţintă adulţii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din zone urbane, PRO TV are o grilă de programe variată, care include filme şi seriale internaţionale de top, precum şi o diversitate de producţii locale – ştiri, show-uri de divertisment şi programe de ficţiune.

Principalele programe ale postului – Ştirile PRO TV, România, te iubesc, Românii au talent, Vocea României, Masterchef, Las fierbinţi – conduc detaşat în preferinţele românilor, fapt confirmat de audienţele generale din 2013. Tot în 2013, PRO TV a fost desemnat, pentru al IX-lea an consecutiv, canalul de televiziune în care românii au cea mai mare încredere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod