TAFF - Targul de Arte Foarte Frumoase

30 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Fundatia Culturala Art Promo, cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor si cu suportul Muzeului National de Arta Contemporana, organizeaza in perioada 20-23 noiembrie 2008, la Sala Dalles din Bucuresti, prima editie a Targului de Arte Foarte Frumoase - TAFF.

Publicul va fi invitat sa vizioneze si sa achizitioneze lucrari de arta ale unor artisti consacrati, reprezentand arta moderna si contemporana din tara noastra si din strainatate.

De asemenea, va avea prilejul sa intalneasca galeristi si experti dispusi sa ofere consultanta in toate aspectele privitoare la autentificarea si cotarea lucrarilor de arta, precum si la conditiile legale ale comertului de arta.

Expozantii au fost atent selectionati de organizatori in raport cu prestatia profesionala demonstrata in ultimii ani, fiecare dintre ei reprezentand o certa competenta in domeniu.
Aceasta manifestare, in premiera, va incerca sa faca diferenta intre adevaratul obiect de arta si brocanta, printr-o selectionare atenta a lucrarilor propuse, limitand oferta la opere de certa valoare.

Aceasta prima editie TAFF se va constitui intr-un test util, care sa structureze si sa ierarhizeze actantii comertului de arta de pe piata de arta romaneasca.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod