Sylvia s-a reechilibrat energetic cu cristale vindecatoare! Iata ce colectie are!

Sylvia traverseaza o perioada de intense schimbari in privinta stilului sau de viata. Dupa ce a devenit vegana si a inceput sa faca yoga, artista a descoperit beneficiile cristaloterapiei. Mai exact, a apelat la specialist pentru a-si reechilibra energiile din organism cu ajutorul cristalelor vindecatoare.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=f5EFOZNHFNo

 „Sunt intr-o perioada benefica a vietii mele, ma simt mult mai bine, sunt convinsa ca si aceste pietre minunate au contribuit la starea mea de bine. Se spune ca e bine sa dormi cu câte un quart sub perna. Asa procedez si eu. Ca orice lucru ‚divin’si mistic , pentru a simti efectele cristaloterapiei trebuie mai intai sa fii deschis si sa crezi. Pe mine m-au cucerit prin frumusetea lor si prin povestea formarii lor acum milioane de ani. Fiecare tip de cristal are energia sa proprie, care, bine folosita, imbunatateste circulatia energiilor vitale subtile din corpul uman.

In acest sens exista o intreaga ‚stiinta’ in cadrul careia ‚initiatii’ spun ca pot imbunatati in mod miraculos starea de sanatate, dar si soarta oamenilor care se pun sub protectia cristalelor”, declara Sylvia.

Artista povesteste pe blogul personal, www.sylvia.ro, despre ce a simtit dupa prima sedinta de cristaloterapie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod