Sylvia face yoga si meditatie la malul marii

Dupa o perioada incarcata de concerte, Sylvia a profitat de cateva zile libere pentru o scurta escapada pe litoralul romanesc. Alaturi de iubitul ei, Dragos, Silvia isi incarca acum bateriile intr-un resort de lux din nordul statiunii Mamaia.
In vacanta, cantareata are un ritual de relaxare ce include yoga si meditatie la rasaritul si apusul soarelui. Sylvia a inceput recent sa urmeze clase de meditatie cu un specialist la Bucuresti si aplica tehnicile invatate chiar si la malul marii.

“Este foarte important sa ai timp sa fii doar tu cu tine, macar cateva minute in fiecare zi. La clasele de meditatie am deprins anumite tehnici de respiratie si stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi goli mintea de toate gandurile. Inchid ochii, ma concentrez doar pe sunetele din jur si uit de tot. Este un exercitiu de meditatie pe care il fac si la mare, dimineata si seara. Iubesc sa ascult valurile si vantul. Ma relaxeaza foarte mult”, povesteste Sylvia.

Artista a relansat de curand blogul sau, www.sylvia.ro, blog pe care isi expune gandurile, dorintele, experientele, dar si proiectele de lifestyle si din activitatea muzicala. In curand solista va lansa o serie de videoclipuri ale unor piese cu totul inedite in comparatie cu ce a inregistrat pana acum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod