Sylvia: “Divortul ne-a facut bine amandurora! Nu regret relatia, ci actul de casatorie!”

Dupa ce fostul sot, Andrei Stefanescu, a aruncat paie pe foc si a redeschis subiectul divortului de Sylvia la trei ani de cand acesta s-a pronuntat, cantareata tine sa lamureasca cu exactitate cum stau lucrurile printr-un post pe blogul personal, www.sylvia.ro.
Invitat intr-o emisiune de televiziune, Andrei din trupa Alb Negru i-a multumit lui Dumnezeu pentru faptul ca el si Sylvia nu au avut un copil. In realitate, nici nu a existat un plan concret in acest sens.

“Despre posibilitatea ca noi sa facem un copil vreau sa se stie clar ca nu am discutat asta intr-un mod foarte serios. Am incercat vreme de cateva luni cand eram mai mici, la inceputul relatiei (prin 2006, 2007), apoi eu am inceput proiectul cu DJ Rynno si nici nu am mai deschis acest subiect.
Si mie imi pare bine ca nu am avut un copil, pentru ca Dumnezeu ne-a dat sansa sa o luam de la capat si sa-l facem cu cine trebuie. Astfel, nu vad sensul unor discutii ipotetice despre un copil, atata vreme cat el nu a fost in plan”
, scrie Sylvia pe www.sylvia.ro.

Daca fostul sot declara raspicat ca regreta casnicia si nu mai vrea sa auda de Sylvia, aceasta considera ca divortul a fost un pas inainte pentru ambele parti.

“Este incredibil si de prost gust faptul ca, dupa trei ani de zile, se mai dezbate intr-un mod atat de “lacrimogen” acest episod.
Ca in orice poveste fiecare are varianta lui si adevarul este intotdeauna la mijloc. Important este ca amandoi suntem mai fericiti si mai impliniti acum decat in momentul in care eram impreuna. Divortul ne-a facut bine amandurora. Eu nu regret relatia, ci actul de casatorie care m-a costat multi bani, castigati din munca mea”,
continua Sylvia pe blogul personal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod