Sylvia a sarit cu parasuta: „Anul acesta mi-am propus sa imi depasesc limitele!” VIDEO

Sylvia si-a propus ca anul acesta sa isi depaseasca limitele si temerile, iar primul pas deja a fost facut printr-un salt cu parasuta.

Artista a trait din plin experienta si a povestit tot ce a simtit in acele minute intense pe blogul sau personal, www.sylvia.ro.

„Mi-am propus sa fac lucruri care sa ma scoata din zona mea de confort. Am sarit cu parasuta. Imi este foarte frica de inaltime si nu ma pasioneaza prea tare nici adrenalina in exces, insa nu regret nicio secunda decizia luata si este foarte probabil ca in viitorul foarte apropiat sa repet experienta .

Pentru cei care vor sa incerce senzatia, iata la ce sa va asteptati:

Urci cu un avion minuscul pana la 4000 de metri.

Zborul dureaza cam 15 minute si, daca la sol, totul ti se pare floare la ureche, te asigur ca in acele 15 minute or a te treaca toate emotiile si gandurile care iti vor spune ca mai bine stateai linistit acasa. Mi s-a parut cel mai lung sfert de ora din viata mea. Tot ce imi doream era sa nu ma apuce un atac de panica, sa pot duce treaba la bun sfarsit si sa si inteleg ceva din senzatiile pe care aveam sa le traiesc.

In avion ti se face instructajul, iar apoi afli ca o sa cazi in gol cu peste 200 km/h cam 60 de secunde (ajungi la 200km/h in doar 3 secunde) iar apoi, la altitudinea de 1500 metri se deschide in sfarsit parasuta.
Tipul care filma si facea poze tot imi spunea ca trebuie sa zambesc la camera, sa fac cu mana si tot ce-mi trece prin cap sa iasa filmuletul ok, dar eu ma gandeam doar la faptul ca vreau sa ajung cu bine jos.

In sfarsit, se deschide usa avionului, sar vreo cativa oameni singuri singurei (profesionisti fiind) si deja inima imi galopa ca nebuna. Mintea mi s-a golit si am primit “branciul” de rigoare din partea antrenorului :). Zburaaaaammmmmmm ! Este foarte ciudat, dar nu semana cu nimic din ce mi-am imaginat.
Puteam sa respir foarte ok desi era cam frig acolo sus dar senzatia…. priceless, nu se compara cu nimic din ce am trait in viata asta . Nu am simtit cand au trecut cele 60 de secunde si, dintr-o data , din viteza cu care ne indreptam spre pamant, ne-am ridicat brusc in sus. Ei, aici este partea care-mi place cel mai mult. Cei care au incercat macar zborul cu parapanta stiu despre ce vorbesc. Acolo sus este linilte, o liniste si o senzatie care te face sa realizezi ce mic si neinsemnat esti in comparatie cu planeta noastra minunata.
Acolo constientizezi bucuria de a trai. Cand am ajuns jos, in sfarsit, imi venea sa imbratisez pamantul”
, povesteste Sylvia.

Intreaga experienta a artistei, descrisa in amanunt, poate fi citita si urmarita vizual pe blogul acesteia, www.sylvia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod