Sylvia a fost model pe podium. A defilat în rochii pictate!

Sylvia continuă să își surprindă plăcut fanii cu noi proiecte neașteptate. După ce și-a redeschis blogul și a lansat coverul piesei “Earned it” printr-n videoclip extrem de senzual, artista a urcat pe podium în calitate de model.

Sylvia a defilat pe catwalk purtând rochii din mătase naturală imprimata cu picturile semnate de Aleha Toncea. Solista a fost lăudată de Alin Gălățescu pentru profesionalismul de care a dat dovadă apărând în public alături de manechine cu experiență.

Am prezentat pentru Aleha Toncea, designer și pictoriță. Rochiile ei sunt din mătase naturală imprimată cu picturile ei, fiecare din rochii fiind model unicat. Colaborez cu Aleha de câțiva ani, eu fiind o mare admiratoare a picturilor ei, și am fost la acest eveniment în calitate de model la invitația ei.

Nu este pentru prima dată cand defilez pe un podium de modă însă cred că acest eveniment a fost cel mai amplu la care am participat. Mă bucur ori de câte ori pot să port creațiile unui om talentat. Cu ocazia aceasta am petrecut ore bune în backstage alături de celelalte modele și am văzut cum se desfășoară și cât se munceste la un astfel de eveniment. La sfârșit, am primit laude din partea lui Alin Galatescu, iar asta pentru mine a contat foarte mult, faptul că m-am descurcat bine și că am primit un feedback bun de la unul dintre cei mai importanți oameni în domeniu”, declară Sylvia.

Artista și-a surprins săptămâna trecută  fanii cu o nouă direcție în cariera artistică.

După ani buni în care a lansat piese de club, alături de DJ Rynno, vedeta a înregistrat un cover al piesei “Earned it”, cântată în original de The Weeknd, ce face parte din coloana sonoră a renumitului film „Fifty Shades of Grey”.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod