Sutienul de un milion de dolari

FOTO. Un sutien în valoare de un milion de dolari a fost creat de o companie americană din statul Michigan.
FOTO. Un sutien în valoare de un milion de dolari a fost creat de o companie americană din statul Michigan.

Sutienul de un milion de dolari a fost creat în oraşul Birmingham din statul american Michigan, ce are o populaţie de circa 20.000 de locuitori, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Incluzând diamante de 500 de carate şi aur de 18 carate, el a fost creat de Birmingham Estate and Jewelry Buyers. Cei 40 de angajaţi ai acestei companii americane au avut nevoie de aproape un an pentru a-l confecţiona.

După modelul sutienului în valoare de 2,5 milioane de dolari - Fantasy Treasure Bra - purtat de modelul Miranda Kerr la o prezentare din 2011 a casei de modă Victoria's Secret, şi acest obiect de lenjerie intimă conţine diamante naturale, care sunt încrustate în fire din aur solid ce cântăresc 750 de grame, afirmă proprietarul companiei, Anthony Aubry.

"Diferenţa dintre sutienul nostru şi sutienul creat de casa Victoria's Secret constă în faptul că sutienul casei Victoria's Secret includea o ţesătură textilă, iar diamantele erau încrustate în ea. În cazul sutienului nostru nu există niciun fel de ţesătură textilă, diamantele sunt încrustate în aur masiv", a mai spus Anthony Aubry.

Aubry a precizat că sutienul a primit numele soţiei sale, Rita, iar preţul de vânzare al acestui articol vestimentar a fost fixat la un milion de dolari.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod