Susan Boyle vrea un iubit

Artista britanică vrea să găsească pe cineva special alături de care să trăiască și a explicat ce s-ar întâmpla dacă ar stabili pe internet o întâlnire.

Cântăreaţa în vârstă de 51 de ani care a devenit celebră după ce a concurat la emisiunea "Britain's Got Talent", în 2009, vrea să cunoască pe cineva atât de special încât să merite să trăiască împreună, informează  site-ul femalefirst.co.uk. Ea a declarat însă că este pregătită şi să rămână singură.

"Sigur că mi-ar plăcea să am pe cineva special în viaţa mea, dar n-am de gând să las un bărbat să mă definească. Am trăit bine 51 de ani fără un bărbat, dar ar fi bine să găsesc unul", a spus Susan într-un interviu pentru Daily Mirror.

Cântăreaţa a precizat că nu ar căuta niciodată un iubit pe site-urile de socializare, pentru că se teme de riscuri.

"Întâlniri pe internet? Râdeţi de mine? La norocul meu, dacă ies la o întâlnire ca asta o să mă găsiţi împrăştiată prin toate cotloanele din Blackburn!", a glumit fără reţinere Susan.

Artista a explicat apoi că este adepta întâlnirilor care se întâmplă natural şi nu are încredere în astfel de servicii online.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod