Surpriză: Bianca s-a împăcat cu Cristea!

Joi seară, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca Drăgușanu în braţele fotbalistului.

Joi seară, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca Drăgușanu în braţele fotbalistului Adrian Cristea. Cei doi le-au oferit celor din aeroport câteva scene de dragoste, semn că mica lor ceartă a durat doar câteva zile.

Când fotbalistul Universităţii Cluj a plecat în cantonament în Antalya, presa a speculat că Bianca i-ar fi dat papucii "Prinţului". După plecarea ei de la "Un show păcătos", roşcata s-a întors din nou pe canapeaua lui Dan Capatos, în postura de invitată şi a evitat să facă lumină în relaţia ei cu Adrian Cristea, motivând că acesta nu o mai lasă să declare nimic fără acordul lui, notează cotidianul Click!. "Veţi afla dacă m-am despărţit sau nu de Cristea!", a spus atunci Bianca, adăugând că faptele vor vorbi de la sine.

La nici o săptămână, avem răspunsul. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe roşcată, joi seară, în jurul orelor 20.30, la Aeroportul Henri Coandă, când tocmai se întorsese din Timişoara. Nici n-a apucat bine să facă doi paşi, că "Prinţul" i-a ieşit în cale cu un buchet imens de trandafiri albi. De fericire că şi-a revăzut iubitul, roşcata s-a aruncat în braţele lui şi au început să se sărute cu foc sub ochii trecătorilor.

Mai multe detalii despre telenovela Cristea - Bianca găsești pe site-ul click.ro.

Foto: Click!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miruna pe 14 Feb 2012, 11:19
    pt ei

    patetici amandoi gonflabila asta daca nu are alceva de facut mai da cate un bumm s nu o uite lumea....el mare fotbalist na ce s spun s la femei s pe teren vai steau lui......bine de si joaca la cluj ami e mila de persoane ca el/ea de tot rasul......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod