Surorile Kardashian, acuzate de campanie mincinoasă

Kim Kardashian și surorile ei sunt implicate într-un dosar în care se cer despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ele au susținut că au slăbit luând pastilele QuickTrim.

Kim Kardashian și surorile ei sunt implicate într-un dosar în care se cer despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ele au susținut că au slăbit luând pastilele QuickTrim.

Mai multe persoane din New York care au folosit QuickTrim susțin că este imposibil ca susorile Kardashian să fi slăbit folosind aceste pilule, de vreme ce ingredientul lor de bază este cafeina. Potrivit acuzării, Administrația Americană a Medicamentelor (FDA) a stabilit că doza de cafeină nu reprezintă un tratament sigur și nu are efect asupra controlului greutății, relatează site-ul tmz.com.

Potrivit acuzării, reprezentate de o firmă de avocatură din New York, Kim, Khloe și Kourtney Kardashian au răspândit minciuni în public prin reclamele difuzate în media, începând din 2009, dar și prin rețelele de socializare. Kim a scris pe Twitter "Schimbarea noastră cu QuickTrim va fi majoră! Khloe a slăbit deja foarte mult."

Persoanele care au depus plângeri spun că nu ar fi cumpărat niciodată pilulele dacă ar fi știut adevărul și spun că surorile Kardashian au promovat niște minciuni.

Starletele, producătorul QuickTrim și mai multe companii care au vândut acest produs sunt urmărite în Justiție, iar daunele solicitate se ridică la 5 milioane de dolari, informează TMZ.

Până acum, familia Kardashian nu a făcut nicio declarație despre acest subiect.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod