Suri Cruise, o mândrețe de fetiță

Fiica actorilor Tom Cruise și Katie Holmes are o figură foarte expresivă. Ea a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce se amuza împreună cu mama ei.

 

Suri, în vârstă de șase ani, și Katie Holmes au ieșit duminică la plimbare prin New York, iar fetița i-a spus mamei sale că vrea să mănânce o înghețată. Pe drumul spre cofetărie, cele două s-au amuzat și au avut aceleași expresii faciale.


Tom Cruise și Katie Holmes au decis să petreacă împreună Ziua Recunoștinței. Actrița, care s-a despărţit de Tom Cruise după şase ani de căsnicie, vrea ca fiica ei să se bucure de această vacanţă împreună cu ambii părinţi.

Cei trei vor petrece această sărbătoare în staţiunea Telluride din statul american Colorado.

"Tom şi Katie sunt hotărâţi să-i arate lui Suri că încă sunt prieteni şi părinţi devotaţi", a declarat o sursă, adăugând că Sărbătoarea Recunoştinţei - marcată în a patra joi a lunii noiembrie - este foarte importantă pentru ambii actori.

Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de patru luni, întrucât lucrează la un nou proiect la Londra.



După o căsătorie care a durat cinci ani, Tom Cruise şi Katie Holmes au anunţat la începutul acestui an că vor divorţa.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Suri Cruise, fiica în vârstă de şase ani a actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, ocupă primul loc în topul celor mai eleganţi copii din lume, alcătuit pe baza unui sondaj realizat de site-ul britanic twistedtwee.co.uk.


Garderoba ei, ce include multe rochiţe şi pantofi cu toc, a fost evaluată la 2 milioane de dolari, a depăşit în acest top alţi copii ai unor cupluri de celebrităţi.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod