"Supravietuitorul" ia cu asalt litoralul romanesc

Facebook Twitter gplus Comenteaza


Comisarul Moldovan, indragitul personaj al cinematografiei autohtone, ia cu asalt litoralul romanesc, odata cu lansarea filmului "Supravietuitorul" in gradinile de vara din Mamaia, Eforie Nord, Mangalia, Jupiter si Costinesti.

Avand succes la public, "Supravietuitorul" a fost vizionat pana in momentul de fata de peste 26.000 de romani, urmand ca primul spectacol de pe litoral sa aiba loc pe 13 iulie, la gradina de vara "Albatros", din Mamaia.

De aceasta data, Comisarul, ajuns la varsta senectutii, se trezeste, fortat de imprejurari, sa retraiasca momente pe care le credea uitate: serile petrecute in gradina de vara, impreuna cu prietenul sau, Cristian Vasile si iubita acestuia, Zarada, sau raziile facute in barurile in care Goldberg castiga bani frumosi din jocuri de noroc ilegale.

Desi ar fi preferat sa le uite pentru totdeauna, amintirile legate de anii de inchisoare in care a fost fortat sa joace ruleta ruseasca, spre amuzamentul gardienilor, sau noaptea in care iubita lui Cristian a fost omorata, ii sint mai vii ca niciodata.
Si cum nimic nu este intamplator, se pare ca nici intalnirea cu vechiul sau prieten Cristian Vasile, dupa atatia ani, nu este accidentala.

Cu un total de 31.000 de metri de pelicula, utilizata in 41 de zile de filmare, la care si-au adus contributia 45 de actori in distributie si 84 de persoane in echipa tehnica, alaturi de 1.332 de persoane in figuratie, "Supravietuitorul" este o productie grandioasa, care a beneficiat de 12 locatii de filmare, printre care Praga, Palatul Snagov si teatrul Odeon.


Cu Ileana Lazariuc, Lucian Viziru, Sergiu Nicolaescu, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Petr Falc, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Loredana, Ion Ritiu, Cristian Motiu si Cristi Iacob in distributie, "Supravietuitorul" va putea fi vizionat de pe data de 13 iulie in cinci statiuni de la malul Marii Negre. Din septembrie, filmul va fi disponibil si pe DVD.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod