Super antrenamente cu Florin Neby la Neatza

Un nou sezon de Neatza cu Răzvan și Dani, o nouă serie de antrenamente senzaționale cu Florin Neby!
Fostul campion mondial la gimnastică aerobică a revenit cu forțe proaspete din vacanță și a pregătit pentru noul sezon numeroase exerciții inedite, care să-i țină în formă pe telespectatori și să le asigure un tonus bun întreaga zi.

Pentru că săptămâna trecută emisiunea matinală a Antenei 1 s-a difuzat de la malul mării, Florin Neby a profitat de nisip și de soare și i-a pus la treabă pe cei prezenți pe plajă. În prima ediție, a luat gașca mare de la Neatza, a împărțit-o  în două tabere, fete și băieți, și le-a arătat câteva exerciții ce pot fi executate cu ușurință pe nisip.
“Nisipul solicită foarte mult organismul, ajutandu-l să ardă cu până la 30% mai multe calorii față de antrenamentele pe care le desfășori pe un teren obișnuit”, a menționat antrenorul.

În cea de-a doua ediție, Neby și-a dedicat atenția salvamarilor, pregătind o serie de exerciții care să-i ajute pe aceștia să se mențină în formă. Dar pentru că nu a avut un salvamar adevărat prin preajmă, l-a băgat în antrenament pe Cătălin Oprișan, numit și “salvamar de stepă”.
Vezi cum s-au “distrat” cei doi: https://www.youtube.com/watch?v=mbYjCGMmErM
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod