Suie Paparude revin la Beck'sperience, in deschiderea concertului Underworld

23 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Vineri, 7 noiembrie, de la ora 21.00, formatia Suie Paparude vor canta in deschiderea concertului Underworld, la Romaero. Formatie de muzica electronica cu traditie, membrii Suie Paparude au fost printre pionierii genului in Romania. Trupa are in palmares numeroase concerte in tara si peste hotare: Belgia, Bruxelles si Gent, precum si participari la multiple festivaluri internationale de gen.

In 2001, cei doi includ piesa "Ajutor" pe coloana sonora a filmului "Inhabited", produs la Hollywood.
In vara anului 2006, Suie Paparude concerteaza la festivalul rock de la Periam in deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula -Tirgu Mures. In aceeasi vara sunt chemati sa concerteze pentru a doua oara in fata a peste 20.000 de specatori la Liberty Parade, experienta la care se adauga cele sase participari succesive la festivalul TMBASE din Timisoara. Pe 5 iunie, membrii trupei Suie Paparude au fost cei care au deschis prima editie Beck'sperience.

Concertul Underworld este unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre fanii genului electronic.
In marile orase ale lumii, de la Sofia la Miami, din Berlin si pana in New Jersey, cei doi membri ai Underworld au concertat in fata a mii de fani. Show-urile lor sunt de fiecare data altfel.

Publicul va putea sa intre in locatie incepand cu ora 19.00. Biletele pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Categoriile de bilete sunt: acces general - 75 RON (sau 100 RON in ziua spectacolului).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod