Stufstock, intre 16 si 22 august

de Nicoleta Tarantus, 14 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Stufstock, intre 16 si 22 august

Cea de-a opta editie a festivalului se desfasura pe plaja din Vama Veche, iar primele trupe confirmate sunt Luna Amara, Trooper si Trupa Veche, potrivit organizatorilor.

Pe langa concerte, evenimentul va cuprinde si alte forme de exprimare artistica - teatrul, filmul, fotografia si literatura.

Anul acesta, muzica Stufstock va fi prezenta in trei spatii de concerte: scena Rock, situata pe plaja, in nordul Vamii, scena Fusion World Stage, care va reuni mai multe tipuri de muzica, de la jazz, blues la electro, si va fi amplasata tot pe plaja, si scena Newcomers, unde vor canta trupele noi, alese in urma unei preselectii organizate in Bucuresti.


Trupele care vor sa se inscrie pentru a canta pe scena Newcomers trebuie, inainte de toate, sa poata sa sustina un repertoriu propriu de minim 45 de minute.
Ele isi vor trimite demo-urile prin posta, la CP 28, OP 79, Bucuresti, pana la data de 2 iunie.

Dupa incheierea jurizarii, vor fi alese 24 de formatii care vor intra in semifinala si vor concerta in luna iulie intr-un club din Bucuresti. In urma acestui concert, 12 trupe vor avea sansa sa se lanseze printr-un show care va avea loc pe scena Newcomers din Vama Veche.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod