Stirile Kanal D, in top

17 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Stirile Kanal D, in top

Reprezentantii stirilor Kanal D au incheiat un contract de colaborarea cu CNN World Report. "Kanal D este o televiziune in plina dezvoltare in materie de stiri dar care a dovedit ca are forta de a furniza informatii celei mai importante televiziuni de stiri din lume.

Suntem parte a Dogan Media International, unul dintre cele mai mari trusturi de presa din lume care detine si postul CNN Turcia, suntem credibili si dorim sa dezvoltam cat mai mult segmentul de stiri", declara Mihaela Antoche, Director Departament Stiri Kanal D. Mihaela Antoche a fost, in 2004, membru al International Professional Program, desfasurat la cartierul general al CNN din Atlanta, Statele Unite.

In baza acestui acord telespectorii Kanal D au acces direct la informatiile transmise de CNN, iar cele mai importante stiri din Romania, realizate de Kanal D, vor putea fi vazute de milioane de oameni din intreaga lume prin difuzarea lor la faimosul canal de stiri.

Kanal D va transmite materiale la CNN de fiecare data cand o stire din Romania va fi de interes global si, fireste, va furniza informatii in timp real pentru buletinele de stiri, atunci cand un eveniment important are loc in Romania.

"Contidiile impuse de CNN pentru incheierea unui parteneriat de colaborare sunt stricte si numeroase. In primul rand, trebuie ca postul de televiziune sa aiba credibilitate si prestanta interna, dar si externa, pentru ca vorbim despre CNN International, vizionat de milioane de telespectatori din toate colturile lumii. Apoi, totul depinde de jurnalistii care lucreaza pentru CNN. Trebuie sa le cunosti cerintele, rigorile, principiile si modul de lucru", povesteste Nicoleta Dragusin, editor de stiri Kanal D si corespondent CNN in Romania.  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod