Stevie Wonder va fi tată de tripleţi, la 64 de ani

Cântăreţul de muzică soul, în vârstă de 64 de ani, va deveni din nou tată, iubita sa fiind însărcinată cu tripleţi, potrivit presei tabloide americane, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit tabloidului american National Enquirer, Tomeeka Robyn Bracy, în vârstă de 40 de ani, actuala iubită a lui Stevie Wonder, este însărcinată din nou, de această dată cu tripleţi, la un an după ce ar fi născut, în secret, cel de-al optulea copil al cântăreţului american.

7copii mai are cântărețul american
"Stevie şi Tomeeka au avut primul copil în urmă cu un an. Stevie n-a crezut niciodată că o să fie tată din nou, la vârsta pe care o are. O însoţeşte pe Tomeeka la toate vizitele medicale.
Abia aşteaptă ca ea să nască. Stevia a pierdut multe lucruri din procesul de creştere a celorlalţi copii ai săi şi a jurat că va fi lângă copiii săi şi viitoarea soţie"
, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, a fost căsătorit timp de 11 ani cu Millard Morris, de care a divorţat în 2012. Legendarul cântăreţ a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, în perioada 1970 şi 1972. Artistul are şapte copii din cele două mariaje şi din câteva dintre relaţiile sale anterioare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod