Stevie Wonder a devenit tată pentru a noua oară

Cântăreţul american a devenit tată pentru a noua oară, după ce actuala sa parteneră de viaţă, Tomeeka Robyn Bracy, a născut o fetiţă, care a primit numele de Nia.
Agentul de presă al artistului american a dezvăluit pentru tabloidul Us Weekly că numele bebeluşului înseamnă "scop", iar acesta este unul dintre cele şapte principii ale Kwanzaa, o sărbătoare afro-americană celebrată la sfârşitul lunii decembrie, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului. Primul lor copil s-a născut în 2013.

Steven Wonder, în vârstă de 64 de ani, are alţi şapte copii din relaţii anterioare, inclusiv doi fii cu cea de-a doua soţie, creatoarea de modă Kai Millard Morris, de care a divorţat în anul 2012.
Legendarul cântăreţ a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, în perioada 1970 şi 1972.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes "Superstition", "I Just Called to Say I Love You" şi "My Cherie Amour", este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul. Muzicianul american a susţinut în 2008 un turneu mondial al cărui scop principal a fost, potrivit artistului, de a răspândi în lume un apel la unitate pentru toate rasele şi religiile.

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după naştere.
El a învăţat să cânt la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod