Steven Tyler ar putea parasi trupa Aerosmith

8 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Steven Tyler ar putea parasi trupa Aerosmith

Informatia potrivit careia trupa Aerosmith ar putea sa renunte la solistul Steven Tyler este tot mai des vehiculata de presa americana, potrivit Mediafax. Deranjati de faptul ca Steven Tyler se concentreaza doar pe cariera solo si pe promovarea unui brand personal, denumit "Brand Tyler", ceilalti membri ai trupei au declarat ca nu le ramane nimic altceva de facut decat sa aleaga intre "o pauza lunga" sau sa caute un nou solist.

La mai putin de un an de la cea de-a 40-a aniversare a grupului, lucrurile pareau sa intre pe un fagas favorabil pentru veteranii rockeri de la Aerosmith.
Dupa ce s-a accidentat in timpul unui concert sustinut in luna august, Steven Tyler a revenit pe scena la sfarsitul lui octombrie, cu ocazia a doua concerte impresionante pe care trupa americana le-a sustinut in Hawaii si la Abu Dhabi.

Steven Tyler a marturisit la scurt timp dupa concertul din Abu Dhabi: "Nu stiu ce voi face de acum inainte, insa va fi cu siguranta ceva facut de Steven Tyler, voi lucra la un brand propriu - Brand Tyler".

Potrivit revistei Classic Rock, ceilalti membri ai grupului Aerosmith intentioneaza sa se intalneasca in curand, fara Steven Tyler, pentru a discuta "fie despre posibilitatea anuntarii unei pauze indelungate, fie despre continuarea activitatii trupei, insa alaturi de un nou solist vocal".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod