Steliana Sima, chirurgie estetica la clinica lui Sorin Oprescu

Facebook Twitter Comenteaza
Steliana Sima, chirurgie estetica la clinica lui Sorin Oprescu

Steliana Sima, interpreta de muzica populara castigatoare a discului de aur in 2007 pentru cele mai bune vanzari, a suferit o interventie chirurgicala estetica.

Totul s-a intamplat pe 24 iunie, iar motivul a fost simplu: curatare a tenului de alunite si  leziuni pigmentare aparute de-a lungul timpului din cauza expunerii la soare.

Interventia, cu laser, a fost facuta la clinica doctorului Sorin Oprescu, iar echipa care a operat-o a fost condusa de doctor Lavinia Zalupca. "Pentru un artist este obligatoriu sa apara impecabil in fata publicului",a declarat cantareata.



"Prima operatie pe care am facut-o in acest sens a fost la ochi, in urma cu 7 ani, pentru a putea renunta la ochelari, iar acum este cazul sa inlatur niste alunite care mie imi par inestetice.

Mai tarziu, daca va fi cazul voi face si un lifting si nu ma voi ascunde niciodata dupa deget, caci nu este o rusine sa iti tratezi publicul cu respect", a adaugat solista.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 25 Iun 2008, 00:29
    întrebare

    si interventiile acestea chirurgicale au un scop anume. nu cred ca publicul este tinta, ci mai degrab respectul de sine. ce sa facem daca trec anii si se duc cu ei si frumusetea...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod