"Stelele Moscovei pe Gheata", sold out

19 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Biletele pentru spectacolul "Stelele Moscovei pe Gheata", ce va avea loc la Bucuresti, la patinoarul "Mihai Flamaropol", din cadrul complexului sportiv "Lia Manoliu", pe data de 1 martie, cu incepere de la ora 20.00, s-au epuizat.

La insistentele publicului, in special datorita solicitarilor venite din partea parintilor ce nu au reusit sa procure din timp bilete, spectacolul  va mai avea o reprezentatie, in aceeasi zi, pe 1 martie, la ora 15.00.

Evenimentul intra in categoria de spectacole pentru toata familia (family show), spectatorii avand varste cuprinse intre 8 si 88 de ani.

Show-ul este alcatuit din doua parti. In prima parte vom urmari o viziune pe gheata a baletului "Lacul lebedelor", urmand ca in cea de-a doua, starurile Rusiei sa-si demonstreze valoarea in "Gala Campionilor". In total, vor evolua 33 de patinatori, fosti campioni nationali, europeni, olimpici si mondiali ai acestui sport.
 

Biletelor pentru spectacolul de la ora 15.00 au fost puse in vanzare, iar pretul lor este:


  • Categoria VIP - 150 lei;
  • Categoria I - 100 lei;
  • Categoria a II-a - 70 lei;
  • Categoria a III-a - 50 lei (pentru pensionari si copii cu varste cuprinse inte 7 si 14 ani);
  • Copii pana la varsta de 7 ani au intrare gratuita daca sunt insotiti de parintii platitori ai unor bilete la spectacol, dar nu au loc rezervat).

Spectacolul face parte dintr-un turneu national ce ii va purta pe campionii rusi pe data de 27 februarie la Miercurea Ciuc, pe 1 martie la Bucuresti, pe 2 martie la Galati si pe 3 martie la Braila, fiind organizat de Centrul International Antidrog si Pentru Drepturile Omului, (CIADO), Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor (ANCCSR), Asociatia Culturala "DRACULA" si Federatia Romana de Hochei pe Gheata, sub patronajul direct al Organizatiei EURAD (Europe Against Drugs). Turneul face parte din proiectul national "ARTA CONTRA DROG 2009".

Pentru Bucuresti, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, TNB, Magazinul Muzica, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bebe28 pe 19 Feb 2009, 22:07
    ...

    sunteti cel mai tare site!atat eu cat si iubita mea suntem foarte multumiti de rezultatele cautarilor noastre pe site-vostru!!!tineti-o tot asa!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod