"Stelele Moscovei pe Gheata", in turneu national

22 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Cei 33 de patinatori rusi din spectacolul "Stelele Moscovei pe Gheata" - campioni europeni, mondiali si olimpici - se vor afla in turneu national cu aceasta reprezentatie incepand cu data de 27 februarie. Aceasta este data la care va avea loc primul spectacol din cadrul evenimentului, la Miercurea Ciuc, pe patinoarul acoperit "Vakar Lajos".

Spectacolul va fi prezent la Bucuresti in data de 1 martie, iar locul de desfasurare va fi patinoarul "Mihai Flamaropol", din cadrul complexului sportiv "Lia Manoliu".
Urmatoarea locatie este Galati, in data de 2 martie, iar locuitorii Brailei se vor putea bucura de reprezentatia patinatorilor rusi pe 3 martie.

Spectacolul este alcatuit din doua parti: o punere in scena, pe gheata, a baletului "Lacul Lebdelor", urmata de o adevarata "Gala a Campionilor", in care "Stelele Moscovei" isi vor demonstra valoarea si maiestria pe gheata.

Turneul face parte din proiectul national de multiculturalitate si multilingvism "Arta contra drog 2009".

Biletele pentru spectacolul din Bucuresti, cu preturi cuprinse intre 70 si 150 lei (Categoria III - 70 lei, Categoria II - 100 lei, Categoria I - 150 lei), pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour, si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod