Stelele Baletului Rus: spectacol anulat

Facebook Twitter Comenteaza
Spectacolul Stelele Baletului Rus, programat pe 2 octombrie, la Sala Palatului, a fost anulat.

Posesorii biletelor isi pot recupera contravaloarea biletelor de la casele de bilete de unde le-au achizitionat, pana pe data de 30 octombrie. De asemenea, contravaloarea biletelor poate fi recuperata pe data de 2 octombrie, de la locatia preconizata a concertului, Sala Palatulul, in intervalul orar 18:30–20:30.

Spectacolul Stelele Baletului Rus a fost anulat si nu va fi reprogramat. Spectacolul urma sa aiba loc joi, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului, dar din cele 4.000 de bilete puse in vanzare s-au vandut doar 577 de tichete, iar coorganizatorii bulgari, initiatorii turneului, au decis anularea show-ului datorita suprapunerii cu multiple evenimente similare in Romania.

Persoanele care si-au achizitionat bilete pentru acest eveniment prin reteaua magazinelor Diverta isi pot recupera sumele platite pe bilet mergand la punctele de vanzare de unde au achizionat biletele.
In cazul persoanelor care si-au achizitionat biletele de pe site-ul www.ticketpoint.ro, contravaloarea acestora va fi returnata automat pe cardurile de credit de pe care s-a efectuat cumpararea.

In cazul site-ului www.bilete.ro, contravaloarea biletelor achizitionate se poate recupera prezentand biletele la casieria Bilete.ro: Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis. Program de lucru cu publicul: marti, miercuri, joi intre 15:00 si 19:00 si vineri intre 12:00 si 16:00. Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la numarul de telefon 021.311.93.23 sau scriind pe adresa office@bilete.ro.

Contravaloarea biletelor mai poate fi recuperata de la locatia preconizata a concertului, Sala Palatului, pe data de 2 octombrie, in intervalul orar 18:30–20:30, cu conditia prezentarii biletelor achizitionate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod